Loading...
Persoonsbeveiliging / Chauffeursdiensten2019-01-28T08:27:11+00:00

PERSOONSBEVEILIGING / CHAUFFEURSDIENSTEN

Persoonsbeveiliging is een dienst die de laatste jaren veel wordt verleend. Situaties als bedreiging, geweld, ontvoering en afpersing zijn aan de orde van de dag. Dit kan een behoorlijke impact hebben op u en uw directe omgeving. Bedreigende situaties waar u en uw familie in verzeild kunnen raken kunnen op ieder moment van de dag voorkomen. U kunt hier invloed op uitoefenen door de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen.

In vele gevallen kunnen de autoriteiten u niet op de juiste, op het individu gerichte beveiliging bieden. Fellows Security heeft persoonsbeveiligers in dienst die ruime ervaring hebben op het gebied van persoonsbeveiliging. Aan deze beveiligers worden hoge eisen gesteld en zijn voor deze werkzaamheden speciaal opgeleid en getraind. Aan de hand van de risicoanalyse wordt vooraf in samenwerking met de opdrachtgever bepaald hoe intensief de persoonsbeveiliging zal zijn. Op deze manier wordt de situatie in kaart gebracht en wordt gehoor gegeven aan al uw wensen en behoeften.

Naast persoonsbeveiliging biedt Fellows Security haar klanten ook chauffeursdiensten aan. Onze chauffeurs hebben een ruime ervaring op het gebied van veilig vervoeren van personen. Ze zijn professioneel, discreet en flexibel, en zijn efficiënt inzetbaar. Ze zijn gastheren achter het stuur en brengen u veilig naar uw plaats van bestemming. Dankzij hun inzet kunt u ongestoord en comfortabel doorwerken op weg naar uw afspraak. De achterbank van de auto wordt een verlengstuk van uw kantoor en de reistijd wordt werktijd voor u.