Loading...
Objectbeveiliging2019-01-25T09:00:28+00:00

OBJECTBEVEILIGING

Bedrijven lopen jaarlijks veel schade op door inbraak, diefstal en fraude. Dit kan een onderbreking in het werkproces als gevolg hebben.

Het beveiligen van gebouwen en eigendommen is hedendaags niet alleen meer ‘s avonds en ‘s nachts. Ook overdag is toezicht op onder andere bezoekers, gasten, leveranciers en in- uitgaande goederen noodzakelijk. Met een team van beveiligers wordt de werkomgeving van uw personeel zichtbaar aangenamer gemaakt, wat een positieve invloed heeft op de werksfeer. Bedrijven schakelen daarom regelmatig een beveiligingsbedrijf in voor de bewaking van hun werkpand. Door het verrichten van regelmatige controlerondes en het signaleren van onregelmatigheden, worden alle ruimtes gecontroleerd. Er wordt tijdens deze surveillance gelet op alles wat de organisatie schade kan opleveren. Overige diensten die behoren bij onze objectbeveiliging zijn:

Receptiediensten
Toegangscontrole
Interne en externe controles
Bezoekersregistratie
Sleutelbeheer
Brand, open- en sluitronden
Controle op naleving van veiligheidseisen

Hiervan wordt dagelijks een rapportage bijgehouden, die in overleg met de opdrachtgever zal worden besproken. Om uw object op een zo efficiënt mogelijke manier te beveiligen, levert Fellows Security beveiliging op maat.