Loading...
Horecabeveiliging2019-01-28T08:24:11+00:00

HORECABEVEILIGING

De gasten die een horecaonderneming bezoeken, zullen vrijwel altijd als eerste worden ontvangen door een gastheer. Hij/zij geldt als eerste aanspreekpunt en geeft meteen de eerste indruk.

Ook voor horecabeveiliging bent u bij Fellows Security aan het juiste adres. Een grote diversiteit aan goed opgeleide en klantvriendelijke beveiligingsexperts draagt bij aan het juiste gezicht voor uw onderneming.

Omdat alle horecaondernemingen een eigen deurbeleid hebben, is het belangrijk dat de juiste expert bij de juiste horecaonderneming betrokken worden. Representativiteit is een heel belangrijk aspect als u streeft naar een bepaalde ambiance binnen uw horecagelegenheid.
Daarom biedt Fellows Security u op maat gesneden beveiligingsdiensten en leveren wij specialisten die gekenmerkt zijn door hun overzicht, beheersbaarheid, daadkracht, hoogwaardige service en professionaliteit.

Alle werknemers van Fellows Security zijn volledig gediplomeerd en hebben ruime ervaring op dit vakgebied. Onze mensen zijn hierdoor flexibel en multi-inzetbaar. Zij kunnen naast hun reguliere werkzaamheden ook extra taken verrichten zoals receptiediensten.